Om

IT-Stils konsulter är IT-generalister och arbetar självständigt eller i team, vi fulländar varandras kompetenser för att uppnå de krav våra kunder ställer. Vi arbetar nära våra samarbetspartners som tar vid där IT-Stil inte räcker till, vi ser det som en starkhet att veta våra begränsningar.
Vi har många års erfarenhet av klientsupport, serverhantering och nätverkshantering.
Under den senaste perioden har vi arbetat mycket med projektering inom nätverk, switch, säkerhet och denna erfarenhet har breddat oss ännu mer.
Tillsammans med våra samarbetspartners har vi tagit oss an och bemästrat stora projekt som utbyggnaden av Cirkus Arena samt uppbyggnaden av Mall of Scandinavias nätverk.

Tjänster

IT-Stil anpassar alltid sina avtal mot sina kunder efter kundernas behov. Vi erbjuder nya och befintliga kunder allt inom IT som nätverkshantering, klientsupport, monitorering, serverhantering, backuplösningar, inköp av utrustning, rådgivning, projektering, m.m.
Vill du ha mer information kring hur vi kan assistera dig och ditt företag ber vi dig kontakta oss, detta gör du enklast genom att skicka ett mejl med ditt företags beskrivning och behov till e-postadress: mail[at]itstil.se.